У Кропивницьких освітніх та медичних закладах щодня моніторитимуть температуру

Середньодобові показники температури в усіх закладах соціально-культурної сфери Кропивницького будуть щоденно моніторитися.

Відповідне доручення міський голова Андрій Райкович надав керівникам профільних виконавчих органів, повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

  • Температура зовнішнього повітря стрімко падає. Погода стає прохолоднішою, тому здійснюємо постійний моніторинг показників градусників, щоб мати всі законні підстави запускати у місті тепло, — наголосив міський голова. — Садочки, лікарні, потім школи і житловий сектор.

Варто зауважити, що процес підготовки теплового господарства міста до початку опалювального сезону перебуває на жорсткому контролі головного управління ЖКГ міської ради: тут постійно інспектують технічну і фінансову складові забезпечення вчасної подачі тепла. У свою чергу, спеціалісти КП “Теплоенергетик” щоденно працюють на всіх об'єктах підприємства і готові до їх запуску у штатному режимі.

  • Мережі системи теплопостачання мають бути заповнені водою і перевірені під тиском, — Наголосив Андрій Райкович. – відслідковуємо температуру в групах, в класах, в палатах. На період, поки система теплопостачання увійде після запуску у штатний режим, діток одівати тепліше, у разі необхідності — користуватися електроприборами обігріву.