«Прозорий офіс» у Кропивницькому надаватиме понад 300 послуг

«Прозорий офіс» у Кропивницькому надаватиме жителям міста понад 300 адміністративних і соціальних послуг.

Про це Новини Кіровоградщини повідомила прес-служба міськради.

За інформацією начальника управління адміністративних послуг міської ради Кропивницького Антона Шевченка, з ініціативи міського голови у 2017 році було сформовано робочу групу, яка розробила проект реконструкції будівлі по вулиці Архітектора Паученка, 41/26 для створення і функціонування центру надання адміністративних послуг у форматі “Прозорий офіс”.

Загальна кошторисна вартість будівельних робіт склала 49,9 млн грн, а субвенція з державного бюджету склала 27,7 мільйонів гривень. Решту взяв на себе міський бюджет у рамках співфінансування проекту.

Робочий проект передбачав повну реконструкцію будівлі, заміну фасаду, покрівлі, комунікацій, облаштування прилеглої території.

На сьогодні у приміщенні Центру продовжуються внутрішні будівельні роботи та облаштування фасаду будівлі, — відзначив Антон Шевченко. — Закінчено облицювальні роботи третього та четвертого поверхів приміщення. Здійснено покрівельні роботи, заміну вікон, модернізацію внутрішньо-комунікаційних мереж, установлення локальної та телефонної мереж, проведено роботи з облаштування серверної кімнати. Встановлено пожежну сигналізацію, систему пожежогасіння, систему кондиціювання. Закуплено ліфти, ведеться підготовка щодо їх встановлення. Розпочато благоустрій території перед входом до будівлі.

Центр буде, більшою мірою, мати формат open space, адаптованим до потреб різних груп відвідувачів. Загальна площа приміщення – 5762 м², обладнана трьома підйомниками (для осіб з обмеженими фізичними можливостями та двома панорамними ліфтами). Один підйомник буде працювати з вулиці, два — зсередини приміщення.