«Олександрія» перемогла «Олімпік» з рахунком 2:1

На Кіровоградщині в місті Олександрія футбольний клуб «Олександрія» отримав довгоочікувану перемогу.

Матч третього туру Чемпіонату Favbet Ліги сезону 2019/2020 ФК «Олександрія» – ФК «Олімпік» завершився з рахунком 2:1, пишуть «Олександрійські новини».

На 42 хвилині класну комбінацію розігрують олександрійці. Євген Банада потужно пробиває у правий від воротаря кут воріт, та довготелесий Бетім переправляє м’яч на кутовий. 1:0

На початку другого тайму Євген Протасов протягує м’яч майже з центру поля, і за два кроки до штрафного майданчика Євгена зупиняють забороненим прийомом. Це зробив Драман. Штрафний удар визвався виконувати Дмитро Гречишкін, але його удар прийшовся в стінку.

Проходить атака гостей лівим флангом, Матар першим відгукується на прекрасну передачу і спрямовує м’яч мимо Юрія Паньківа, який вийшов назустріч нападнику — 1:1.

Роман Вантух порушує правила проти Артема Сітала, й отримує другу жовту, а слідом і червону картку від арбітра матчу полтавця Андрія Коваленка, відтак залишає поле.

На 61 хвилині Денис Безбородько з лету упіймав м’яч, і з-за меж штрафного майданчика потужно вгатив його у дев’ятку – 2:1.

На 71 хвилині Артем Сітало виборов м’яч майже біля самісінького кутового прапорця, віддав м’яч на Дениса Безбородька, Денис з розвороту пробив з гострого кута, але воротар суперника заволодів м’ячем.

Другою жовтою карткою вирішує покарати Андрій Коваленко Гліба Бухала, і вилучає нашого футболіста з поля.

Вже на першій доданій арбітром хвилині Геннадій Пасіч створює супершанс для своєї команди. Матар міг замкнути цей удар, але не встиг.

Додані п’ять хвилин часу активніше провели гості, але фортуна в цей день була на боці «Олександрії».

Фото ФК «Олександрія»