У Кропивницькому дві виборчі дільниці знаходитимуться за новими адресами

Щоб у Кропивницькому забезпечити зручний та доступний для усіх категорій громадян виборчий процес, дві дільничні комісії перенесли у зручніші для виборців приміщення.

Про це під час апаратної наради повідомив секретар міської ради Андрій Табалов, йдеться на сайті Кропивницької міськради.

Мова іде про перенесення виборчої дільниці із дитячої обласної лікарні до ЗОШ №24, де відтепер розташовуватимуться дві дільниці у різних приміщеннях. Це ж стосується ЗОШ №32: виборчу дільницю з приміщення молодшої школи перенесли до старшої, але одна розташовуватиметься у майстерні з обслуговуючої праці, а друга — у фойє.

— Центральна виборча комісія прийняла постанову про перенесення двох виборчих дільниць у 24 та 32 школу, — повідомив очільник депутатського корпусу. — Дільниці треба підготувати належним чином — вони потребують хоч і невеликого, але ремонту. До 17 липня усі роботи мають бути завершені. Завтра ми отримаємо всю інформацію від кураторів виборчих дільниць стосовно їхнього матеріального забезпечення. Упевнений, що виборчі комісії будуть забезпечені усім необхідним, щоб 21 липня ми без збоїв провели позачергові вибори депутатів до Верховної Ради.