В обласному центрі розпочалася активна фаза ремонту автошляхів (ФОТО)

У Кропивницькому в розпалі ремонтні і будівельні роботи на транспортних магістралях міста.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Хід їх виконання і якість перевірили сьогодні, 20 червня. Заступник міського голови Олександр Вергун і начальник головного управління ЖКГ Тетяна Савченко.

Капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному виходить на фінішну пряму. Мостобудівники повною мірою скористалися «вікном» у припиненні руху залізничного транспорту через Кропивницький і реставрували всі силові конструкції мосту: опори і балки.

— На об’єкті під шляхопроводом роботи залишилося на декілька днів, — відзначила Тетяна Савченко. – Будівельники завершують бетонування відкосів і переходять на верх шляхопровода. Треба ще завершити облаштування тротуарів, захисних перил і фінальною стадією реалізації проекту стане чистове асфальтування дорожного покриття.

Активно працюють дорожники і на вулиці Тютюшкіна. Тут триває друга черга капітального ремонту проїжджої частини: облаштовані бордюрні камені і вкладений чорновий шар асфальту.

А по вулиці Кропивницького, оновлена магістраль якої з’єднає вулиці Полтавську і Шевченка, продовжують профілювати дорогу, облаштовувати бордюри, асфальтувати і вимощувати плиткою тротуари.