У Петрівському районі влада і гірничо-збагачувальний комбінат підписали Угоду про партнерство

Петрівська райдержадміністрація і Петрівська районна рада 4 червня 2019 року підписали із приватним акціонерним товариством «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Угоду про соціально-економічне партнерство.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Третій рік поспіль в Петрівському районі підписують відповідний документ, що свідчить про дійсно партнерські відносини районної влади і керівництва підприємства.

У 2019 році в рамках Угоди про соціально-економічне партнерство заплановано капітально відремонтувати частину п’ятого поверху головного корпусу та гінекологічного відділення комунального закладу «Петрівська центральна районна лікарня», реконструювати спортивний майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям в Луганській загальноосвітній школі I-III ступенів, здійснити заходи з енергозбереження та утеплення зовнішніх стін та облаштування відмостки Петрівського районного Будинку культури.

Частина коштів також передбачена для співфінансування проектів-переможців конкурсу на кращий проект в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа», який стартуватиме у червні 2019 року. Всього ПрАТ «ЦГЗК», відповідно до Угоди, профінансує 2,5 млн грн.

Після офіційного підписання Угоди голова райдержадміністрації Сергій Завалій та генеральний директор ПрАТ «ЦГЗК» Дмитро Шевчик відвідали один з об’єктів –відділення головного корпусу ЦРЛ, в якому здійснено капітальний ремонт в рамках минулорічної Угоди.