У Кропивницькому нагородили переможців щорічного конкурсу молода людина року

У Кропивницькому вручили міські відзнаки «Молода людина року».

Конкурс проводить управління молоді та спорту міської ради вже четвертий рік поспіль, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба міськради.

Нагороди вручають молодим людям, завдяки яким місто стає привабливішим, знаним, модерновим.

У 2019 році переможцем в номінації «Молодий захисник України» нагороджено командира групи І загону спеціального призначення військової частини А 0680, молодшого лейтенанта Збройних Сил України Олега Візіренко.

В номінації «Сила духу» нагороду отримала вихованка відділення «Інваспорт» дитячо-юнацької спортивної школи №1 Дар’я Тарасенко. Але оскільки наразі Дар”я знаходиться на навчально-тренувальних зборах, нагороду отримав її тато.

В номінації «Молодий науковець року» перемогла викладачка Кропивницького інженерного коледжу Галина Горохова.

Номінації «Молодий працівник промислової галузі» цього року удостоєний слюсар з механоскладальних робіт продуктової команди акціонерного товариства «Ельворті»Андрій Кедік.

Номінацію «Молодий підприємець року» виборола керівниця кафе «Їжак» Вікторія Краснова.

«Відкриттям року в області фізичної культури і спорту» у 2019 році став спортсмен відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи №3 Ігор Свиридов.

У номінації «Відкриття року в області культури і мистецтва» кращою стала керівниця зразкового колективу студії хореографічного мистецтва “Аеліта” Олександра Ткаченко.

В номінації «Відкриття року в області культури і мистецтва» Андрій Райкович нагородив солістку міського професійного духового оркестру Анастасію Безай.