Ще один нелегал примусово залишив Кіровоградщину

59-річний громадянин Російської Федерації у 2017 році приїхав до Кіровоградщини аби одружитися та проживати з місцевою жителькою.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили ув УДМС в області.

Однак, офіційно вони не побрались, а за час проживання в Україні іноземець так не і подбав про узаконення свого проживання.

Працівники Новоукраїнського районного сектору УДМС в області у 2018 році притягнули громадянина РФ до адміністративної відповідальності та прийняли рішення про примусове повернення, яке він у встановлений термін не виконав.

Районний суд задовольнив адміністративний позов про примусове видворення. Реалізували рішення працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ НП. Чоловіка доставили до пункту пропуску «Велика Писарівка», що на Сумщині, для перетину державного кордону з Росією.

Відтак, з 16 березня, у період проведення операції «Мігрант», міграціники Кіровоградщини виконали примусове видворення 3 громадян інших держав. Видворення ще одного неврегульованого мігранта, громадянина РФ, буде здійснено після його документування консульською установою, а поки він мешкатиме у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.