Кропивничани влаштували акцію аби підтримати парижан (ФОТО)

Увесь світ підтримує сьогодні парижан. Символічно у Міжнародний день пам’яток та історичних місць Кропивницький за ініціативи міського голови Андрія Райковича теж висловив слова підтримки Парижу у нелегкий для Франції час, коли один із символів світової культури — Собор Паризької Богоматері сильно постраждав від пожежі.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Зовсім незабаром співочі янголи зразкового хору «Согласіє» музичної школи №2 імені Юліуса Мейтуса поїдуть в Париж на 13-й Міжнародний фестивалю мистецтв. Напередодні поїздки співаки приєдналися до акції підтримки народу Франції: на площі перед міською радою Кропивницького вони виконали кілька пісень французькою, а потім всі разом скандували «Париж, ми з тобою! Paris, nous sommes avec vous».

— Наше місто, ще з часів Єлисаветграда називають Маленьким Парижем. – відзначив Андрій Райкович, який цього дня співав разом з дітьми. — Сьогодні ми, через своїх талановитих дітей з хору “Согласіє” надсилаємо нашу сердечну підтримку усім парижанам. Ми переконані, що Собор Паризької Богоматері відродиться. Він завжди буде одним із символів світової культури.