До 15 квітня виборці Кропивницького можуть заявити про зміну місця голосування

21 квітня 2019 року відбудеться повторне голосування з виборів Президента України, у районних відділах ведення Державного реєстру виборців триває копітка підготовка до проведення другого туру виборів.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Виборці – мешканці Кропивницького мають час для перевірки наявності себе у Державному реєстрі виборців за виборчою адресою та на звернення щодо тимчасової зміни місця голосування.

— Виборці міста Кропивницького до 15 квітня 2019 року (включно) для реалізації свого виборчого права можуть звернутися до відділів ведення Державного реєстру виборців щодо тимчасової зміни місця голосування, перевірки включення до Державного реєстру виборців за виборчою адресою, ідентифікаційних персональних та службових даних за адресами: вул. Архітектора Паученка, буд. 53/39, каб. № 7 та 9 (Подільський район) та вул. Гоголя, буд. 131 (Фортечний район). При собі обов’язково мати паспорт та копію паспорта, яка додається до заяви; для тимчасової зміни місця голосування виборця – підтверджуючі документи (довідка з місця роботи, з місця проживання без реєстрації, проїзні документи тощо), — відзначила завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Подільської районної у місті Кропивницькому ради Ольга Луцька.