На Кіровоградщині влаштували обмін досвідом серед кінологів (ФОТО)

На базі кінологічного центру ГУНП в області відбулася міжвідомча нарада з дресируванням собак із кінологами поліції, Державної кримінально-виконавчої служби та ДСНС.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

У заході взяли участь начальник КЦ ГУНП в Кіровоградській області Артем Матвєєв, старший інспектор відділу охорони, режиму та нагляду Державної кримінально-виконавчої служби України в Кіровоградській області Андрій Абраменко, представник Південного міжрегіонального управління Державної кримінально-виконавчої служби України Роман Черник, начальник відділення пошуково-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України в Кіровоградській області Аліна Хрустальова та кінологи зі своїми вихованцями.

На початку зробили стройовий огляд, під час якого перевірили спорядження та екіпірування, довели план заходів учасникам.

У продовження заходів кінологи продемонстрували вміння своїх вихованців щодо загального курсу дресирування, подолання смуги перешкод, пошуку наркотичних речовин, зброї, затримання правопорушника, конвоювання.

Учасники заходу обмінялися досвідом роботи з чотирилапими, дали одне одному корисні поради.