На день міста в Кропивницькому влаштують данс-парад

Цьогоріч Кропивницький святкуватиме 265-ту річницю від дня свого заснування.

У міській раді вирішили завчасно розпочинати організаційну підготовку, йдеться на сайті міськради.

За словами керуючої справами міської ради Альвіни Бондаренко, у 2019 році будуть враховані всі найкращі моменти попередніх днів народження обласного центру, але кропивничанам та гостям міста запропонують у святковій програмі і нові родзинки.

Зокрема, у членів оргкомітету є бажання дати вулиці Дворцова нове дихання – замість поділу на вже звичні професійні квартали, вона по усій своїй довжині стане фестивальною. Майданчик на Театральній площі, який вже зарекомендував себе як вдале місце для виступів творчих колективів продовжить роботу.

Планується розширення кількості локацій на Козачому острові. Фестиваль «Смачна кісточка» також оновиться: цьогоріч окрім любителів собак на фест запросять ще й власників котів.

«Кропивницький данс — парад» завершить свою ходу на площі Героїв Майдану великою танцювальною феєрією. Новації торкнуться і щорічної виставки «Зроблено у рідному місті»: підприємці з року в рік демонструють на ній останні досягнення та наробки. Організаційний комітет запропонує всім її учасникам долучитися до благодійності.

Містян та гостей пригощатимуть пирогом.