Кропивничанам пропонують допомогти прибрати та ознеленити місто

У Кропивницькому оголосили про проведення місячника з озеленення, прибирання та благоустрою території обласного центру.

Про цйе повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Відповідно до рішення виконкому, він відбудеться у період із 01 по 30 квітня 2019 року, а 20 квітня 2019 року визначено Днем довкілля.

Члени виконкому доручили Подільській та Фортечній районним у місті Кропивницькому радам вжити відповідних організаційних заходів щодо залучення підприємств, установ, організацій та мешканців районів до участі у проведенні місячника з озеленення, прибирання, благоустрою території міста Кропивницького та Дня довкілля.

Комунальне підприємство «Ритуальна служба — спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» має забезпечити виконання робіт з прибирання кладовищ міста, КП «БЛАГОУСТРІЙ» — провести роботи з благоустрою парків і скверів до 30 квітня, а КП «УНІВЕРСАЛ 2005» — прибрати вулиці міста.

Начальники КП «ЖЕО № 1», КП «ЖЕО № 2», КП «ЖЕО № 3», КП «ЖЕО № 4», КП «ЖЕК № 9», керівники ОСББ та ОЖБК отримали завдання привести у належний санітарний стан прибудинкові території, контейнерні майданчики, упорядкувати дитячі майданчики та майданчики для сушіння білизни.

Головне управлінню житлово-комунального господарства міської ради забезпечить у необхідній кількості транспорт для вивезення побутового сміття під час проведення 20 квітня 2019 року Дня довкілля.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Екостайл» під час проведення місячника з озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля міста Кропивницького прийматиме на міське сміттєзвалище сміття, зібране на території обласного центру комунальними підприємствами, ОСББ, ОЖБК, освітніми, медичними закладами, комунальними підприємствами, населенням та підприємствами різних форм власності.

Контроль за виконанням підприємствами усіх форм власності, установами, організаціями міста робіт по благоустрою та підтриманню належного санітарного стану покладено на начальника спеціалізованої інспекції міської ради Кропивницького Андрія Максюту.