У Світловодську з порушеннями визначили підприємство, яке мало озеленювати місто

Знам’янська місцева прокуратура у ході здійснення представницької діяльності у бюджетній сфері виявила порушення при проведенні процедури закупівлі послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень у Світловодську за бюджетні кошти на суму 431 тис.грн.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що за результатами проведеної управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради закупівлі за бюджетні кошти було визначено одне з комунальних підприємств переможцем торгів та укладено з ним договір про надання послуг з озеленення вартістю 431 тис.грн.

Проте, при аналізі прокуратурою документації, наданої переможцем торгів, виявлено її невідповідність вимогам Закону та тендерної документації.

З цих підстав місцева прокуратура подала позов щодо визнання недійсними результатів публічної закупівлі та договору про закупівлю послуг за бюджетні кошти.

Господарський суд Кіровоградської області позовні вимоги прокурора задовільнив, визнав недійсними результати публічної закупівлі та договір про закупівлю послуг з озеленення за бюджетні кошти.