У Кропивницькому зловили двох крадіїв кабелю

У Кропивницькому поліцейські охорони по «гарячих слідах» викрили крадіїв кабелю.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Наряд групи реагування батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання датчиків цілісності телефонного кабелю підприємства зв’язку у спальному районі міста.

Негайно прибувши за адресою спрацювання, поліцейські виявили вздовж тротуару багатоповерхівки три відкритих люки, в яких знаходилась лінія телефонного кабелю.

Проводячи обстеження району, на одній із вулиць, правоохоронці помітили двох невідомих, які щось змотували. При здійснені поверхневого огляду в осіб поліцейські виявили ніж, плоскогубці, забруднені рукавиці та 40 метрів відрізаного кабелю.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особи правопорушників встановили, ними виявилися місцеві жителі, 37 та 36 років, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

За цим фактом проводиться перевірка. Попередньо особам інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.