У Кpопивницькому чеpез pеконстpукцію аpки змінять схему pуху маpшpуток

8 лютого чеpез pеконстpукцію аpки тимчасово буде односторонній рух транспорту на вулиці Ельворті, у напрямку від вулиці Київська до вулиці Братиславська.

При цьому рух міських автобусних маршрутів № 3, 15, 46, 104 із мікрорайону Новомиколаївка здійснюватиметься за маршрутом на вулиці Короленка, провулку Об’їзному, вулицях Полтавській, Євгена Маланюка та Євгена Чикаленка, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба міськради.

З моменту початку виконання основного комплексу будівельно-монтажних робіт з влаштування каналізаційного колектора та правого проїзду у шляхопроводі, рух транспорту на вулиці Ельворті, на відрізку від вулиці Київської до вулиці Братиславської, буде тимчасово обмежений в обох напрямках. При цьому рух транспорту на міських автобусних маршрутах № 3, 15, 46, 104 у напрямку Новомиколаївки також здійснюватиметься  вулицями Євгена Чикаленка, В’ячеслава Чорновола, Євгена Маланюка, Полтавській, провулку Об’їзному та вулиці Короленка.

А рух маршрутних таксі № 21 буде організований по вулицях Євгена Чикаленка, В’ячеслава Чорновола, Євгена Маланюка, Полтавській, провулку Об’їзному, вулицях Короленка, Василя Нікітіна із продовженням маршруту до вулиці Братиславської.

Реалізувати проект повністю планують у вересні – жовтні поточного року.