На Кіровоградщині 14 лютого одружилися 69 пар (ФОТО)

У рамках акції «Кохання поза часом», ініційованої Мін’юстом, на території Кіровоградщини 14 лютого офіційно зареєстрували свої стосунки 69 пар.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Ще 15 пар урочисто заручились, а 7 пар відсвяткували ювілейні весілля.

«У 2018 році на День закоханих взяли шлюб 59 пар. Цьогоріч кількість бажаючих зареєструвати стосунки зросла.  У результаті на Кіровоградщині 59 пар одружилися за звичайною процедурою, а ще 10 пар взяли участь у проекті «Шлюб за добу», – розповів посадовець.

За словами Вадима Гуцула, 14 лютого команда юстиції уже другий рік поспіль влаштовує подарунки для закоханих.

«Відділи ДРАЦС в області працювали в продовженому режимі. І це не випадково, адже ми потурбувалися про те, щоб усі бажаючі мали можливість реалізувати всі свої плани навіть тоді, коли вони виникли спонтанно. І хочу відзначити про те, що реєстрація шлюбів на Кіровоградщині вчора стартувала з Малої Виски, оскільки саме там перша пара одружилася о 08:45, а закінчилась в Олександрії о 23:45 весільною церемонією в проекті «Шлюб за добу»», – додав Вадим Гуцул.

14 лютого відділи ДРАЦС у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам'янці у рамках акції «Кохання поза часом» працювали в продовженому режимі й приймали закоханих до півночі. Проект був започаткований за ініціативи Мін'юсту й реалізувався на території всієї України другий рік поспіль.