У Кропивницькому заримали грабіжника-рецидивіста, який обікрав пенсіонера (ФОТО)

На спецлінію відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річного кропивничанина про те, що він став жертвою пограбування.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Пенсіонер саме зняв гроші з банкомату, аж раптом невідома особа штовхнула його та вихопила гаманець.

Чоловік намагався втекти з місця злочину, однак охоронці станції швидко зреагували й зупинили нападника. Його провели до службового приміщення до прибуття поліцейських та з’ясування обставин події.

За інформацією правоохоронців, грабіжником виявився 27-річний місцевий житель, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. У ході огляду місця пригоди громадянин добровільно надав працівникам поліції речовий доказ кримінального правопорушення – грошові кошти у сумі 2000 гривень, які він сховав у рукаві верхнього одягу, та гаманець.

«Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.