Поліцейські Кіровоградщини з представниками Консультативної місії ЄС розробляють нові методи роботи

В обласному главку відомства відбулося установче засідання чотирьох робочих груп із імплементації експерименту за участі представників Консультативної місії Європейського союзу, керівництва ГУНП та галузевих служб апарату.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

На початку засідання начальник поліції області Роман Козяков озвучив завдання, які стоять перед правоохоронцями у рамках реалізації проекту, та шляхи подальшої співпраці з європейськими партнерами.

Старший радник з питань загальної поліцейської діяльності – керівник КМЄС пілотного проекту Маркус Саул презентував присутнім структуру робочих груп та спільних робочих підгруп, що працюватимуть над імплементацією експерименту.

У ході засідання було визначено пріоритетні напрямки впровадження нових форм та методів роботи. Також обговорено попередні умови, які мають бути виконані перед впровадженням змін.

Після розгляду цих питань, учасники робочих груп та підгруп опрацювали робочі завдання за напрямками кримінального блоку, превентивної діяльності, кадрового забезпечення та організаційно-управлінських аспектів.

Нагадаємо, представники КМЄС та поліції Кіровоградщини розпочали роботу в рамках пілотного проекту з упровадження нових форм і методів діяльності наприкінці листопада минулого року.