На Різдво жителів Кіровоградщини охоронятимуть понад 400 поліцейських

На Кіровоградщині поліцейські забезпечуватимуть охорону публічного порядку під час заходів із нагоди Різдва.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

6 та 7 січня на території області у 207 храмах відбуватиметься святкове Богослужіння. За попередніми даними, участь у ньому візьмуть майже 35 тисяч громадян. Понад 400 працівників поліції безпосередньо на прилеглих до релігійних споруд територіях слідкуватимуть за дотриманням правопорядку.

У Кропивницькому відповідні заходи пройдуть у 15 храмах за участі близько 3 тисяч громадян. Більше 50 поліцейських охоронятимуть публічний порядок.

Крім того, у святкові та вихідні дні правоохоронці посилять превентивні заходи, спрямовані на попередження правопорушень. До патрулювання населених пунктів області залучать додаткову кількість  особового складу.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням ставитися один до одного з повагою і розумінням, дотримуватися правопорядку і заходів безпеки та виявляти пильність.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».