В обласному центрі посадовці «стрілялися» за «Кубок міського голови Кропивницького»

До, Дня місцевого самоврядування в Україні, відбулися змагання зі стрільби кульової серед працівників виконавчих органів міської ради.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

За «Кубок міського голови Кропивницького» в стрільбі з пневматичної зброї змагалися 64 посадовці.

Свою влучність та майстерність володіння зброєю продемонстрували як чоловіки, так і жінки. Кожен учасник мав три пробних та десять залікових пострілів на відстані 10 метрів.

Тверду руку, залізну витримку, блискавичну реакцією продемонстрували усі учасники змагань, але найвлучнішим серед чоловіків став Сергій Хоменко – головний спеціаліст управління капітального будівництва міської ради. Друге місце посіли Сергій Колодяжний, начальник управління молоді і спорту та Ігор Горін – головний спеціаліст сектора соціального і правового захисту дітей служби у справах дітей управління з питань захисту прав дітей. Бронзу розділили між собою Микола Цирфа з управління розвитку транспорту та зв’язку та Андрій Копцев з відділу з питань внутрішньої політики.

Представниці прекрасної статі міської ради теж вміють стріляти. Вміло поєднавши ніжність та холодний розрахунок, грацію та сміливість, з милою посмішкою та гострим оком перемогу серед жінок здобули: Марія Бєлявська з управління молоді та спорту (перше місце), Тетяна Шевцова — управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (друге місце) , Оксана Бабаєва – відділ інформаційно комп’ютерного забезпечення та Тетяна Тимоховська — управління з питань захисту прав дітей (розділили третє місце).

Укомандному заліку перемогу святкували представники управління молоді та спорту, «срібло» — у спеціалістів управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і «бронза» — в активі команди відділу по роботі із засобами масової інформації.