У Кропивницькому затримали вбивцю-втікача

На Кіровоградщині поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину, який намагався втекти за межі області.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Громадянин мав намір виїхати електропотягом до Одеси, залишивши своє місце проживання. Патрульні затримали його на залізничному вокзалі в обласному центрі.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про смерть 60-річного місцевого жителя в одному з сіл району.

Прибувши на місце події, поліцейські виявили тіло потерпілого з тілесними ушкодженнями.

У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 40-річний місцевий житель.

«З᾿ясуваши, що за місцем проживання чоловік відсутній, поліцейські встановили можливий напрямок руху особи та надали орієнтування працівникам залізниці.

Отримавши інформацію про перебування громадянина в одному з вагонів потяга, правоохоронці орієнтували на його затримання патрульних.

Невдовзі працівники управління патрульної поліції області вже у Кропивницькому затримали громадянина, який намагався втекти, аби уникнути відповідальності за вчинене», — розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває.

Особу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомлено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу.

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.