У Кропивницькому визначилися із переможцями конкурсу «Посадовець року-2018»

Оголосили результати другого конкурсу «Посадовець року» у міській раді Кропивницького.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

У конкурсі, який тривав впродовж місяця, із 08 листопада по 07 грудня, взяли участь керівники та спеціалісти виконавчих органів міської та районних в місті рад.

Колеги зустріли конкурсантів щирими аплодисментами, чим засвідчили повагу до їх сміливості. На сцену актової зали міської ради піднялися Гордєєва Наталія, Гандзюк Інна, Горін Ігор, Гончаренко Ольга, Ікленко Олена, Крамаренко Тетяна, Крейтор Сергій, Малахова Світлана, Пасенко Алла, Поповічев Володимир, Пилипенко Віталій, Прудко Наталія, Федотова Олена, Чорноглазов Віктор, Черкасська Катерина, Шварцман Ярослав, Шевченко Анна, Юркевич Ірина, Яковченко Сергій.

Комусь із них довелось вперше використати камеру власного мобільного телефону, аби презентувати себе на конкурсі, хтось витратив власний час, щоб досконаліше оволодіти Конституцією України та чинним законодавством держави, хтось досконало оволодів мистецтвом агітувати за себе, аби виграти у третьому турі. Але із впевненістю можна сказати — перемогли всі. Посадовці стали професійнішими, здобули додатковий досвід, навчилися долати власні комплекси чи стереотипи.

— Вітаю вас із професійним святом, яке хоч і дуже молоде, але вже стало доброю традицією, — зазначив у вітальному слові Андрій Табалов. — У нашому місті вже другий рік поспіль День місцевого самоврядування відзначається по-особливому, по-новому: найактивніші та найкреативніші керівники і спеціалісти виконавчих органів пробують свої сили у конкурсі “Посадовець року”. Хочу відзначити сміливість та цілеспрямованість усіх учасників. Це саме ті якості, які повинна мати посадова особа нового рівня. Можна сказати, що перемогли всі, хто взяв участь у конкурсі. А тому його учасники і переможці отримають додатковий приз – абонементи на заняття спортом у клубі «Fight Baza» і сертифікати на солодке смакування у кав’ярні.

Членам журі конкурсу було складно визначити переможців, але цифри — невблаганні, і співголови конкурсної комісії секретар міської ради Андрій Табалов та керуючий справами виконавчого комітету Альвіна Бондаренко оголосили переможців та вручили заслужені нагороди.

У номінації „Керівник року” найкращою стала начальник відділу персоніфікованого обліку та пільг управління соціального захисту населення Подільської районної у місті ради Тетяна Крамаренко, а у номінації „Спеціаліст року” переміг Володимир Поповічев, головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури. В номінації “Лідер он-лайн голосування”, в якому взяло участь 2215 осіб, найбільше голосів на свою підтримку зібрала головний спеціаліст-державний реєстратор відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Ольга Гончаренко.