Кропивницький інститут імені Роберта Ельворті відзначив своє 25-ти річчя

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав спеціалістів економіко – технологічний інститут імені Роберта Ельворті з 25-ти річчям від заснування закладу.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Вітаючи колектив професіоналів зі святом очільник міста зауважив, що приватна форма організації навчання сьогодні ще в новинку для України, але це надзвичайно ефективна і необхідна в системі освіти інституція.

— Я щиро бажаю, щоб навчальний заклад, який раніше був інститутом комерції, набув новітнього значення, і обов’язково адаптувався в економічний простір Кропивницького, – наголосив міський голова. – Студенти мають отримувати фундаментальні знання, які дадуть їм можливість стати майбутнім нашого рідного регіону. Нам потрібні ваші спеціалісти, ми чекаємо їх, ми віримо в те, що вони допомагатимуть розбудовувати Кропивницький.

Андрій Райкович вручив Грамоти міської ради та її виконавчого комітету ректору інституту Володимиру Глуху та професору Володимиру Василенку. Весь колектив закладу в подяку за сумлінну роботу отримав пам’ятну плакетку.