Компанія «ТехноЮГ» – перевірений гід у канцелярському світі

Останні 20 років ринок канцелярських товарів зазнав значних змін. Канцелярія перестала бути просто інструментом для виконання щоденних завдань. На місце грубої функціональності прийшла елегантна практичність. Сьогодні канцтовари отримали новий вигляд – гармонійний, стильний, індивідуальний. Канцелярські товари, як яскравий аксесуар, доповнюють образ сучасної ділової людини. Створити цей образ – наша головна мета, до якої ми йдемо останні 25 років.

Компанія «ТехноЮГ» бажає познайомити жителів Кропивницького зі світом оригінальних канцтоварів, створених щоб зробити рутинну роботу трішки яскравішою. Працюючи на канцелярському ринку з 1991 року, «ТехноЮГ» накопичив величезний досвід і став професіоналом своєї справи. А починалося все з поставок технічних носіїв інформації для оборонної промисловості. Пару років тому асортиментні пропозиції поповнилися новою групою – канцтоварами, трохи пізніше стали основою діяльності компанії. Сьогодні «ТехноЮг» – це злагоджений професійний колектив, що пропонує жителям міста Кропивницький повний спектр послуг з вибору та купівлі канцтоварів. Зовсім недавно відбулося відкриття нового офісу в Кропивницькому. Із питань консультації або продажів ви можете звертатись за телефонами: 050-233-2000, 068-233-2000, 073-233-2000

На сьогоднішній день «ТехноЮг» веде успішну діяльність на українському ринку в декількох напрямках, доступних тепер і клієнтам з Кропивницького:

  • Продаж канцелярського приладдя оптом
  • Реалізація продукції в мережі фірмових магазинів «Канцелярiя». Поставки товарів у великі торговельні мережі та в роздрібні точки продажу
  • Інтернет – торгівля на фірмовому сайті «Канцмаркет»
  • Комплексні поставки канцтоварів корпоративним клієнтам

Плануючи розвиватися в цих областях в Кропивницькому, ми пропонуємо жителям міста якісне обслуговування і професійний сервіс, а також можливість купити канцтовари в Кропивницькому на вигідних умовах.

Щоб жителі Кропивницького отримали високий рівень сервісу, всі підрозділи «ТехноЮг» працюють із максимальною віддачею:

  • Відділ корпоративного обслуговування має великий досвід в супроводі підприємств будь-якої форми власності.
  • Сьогодні ми працюємо більш ніж з 4000 компаніями.