Завтра, під час сесії міськради, звітуватимуть кропивницькі теплопостачальники

Початок опалювального сезону став головною темою обговорення під час апаратної наради міського голови Андрія Райковича сьогодні, 05 листопада.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Очільник міста попередив про персональну відповідальність керівників двох теплогенеруючих підприємств за стабільність організації теплопостачання житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури міста і якості наданих послуг.

— Кропивничани мають жити в комфортних умовах, учні і вихованці дитячих садочків, пацієнти закладів охорони здоров’я перебувати у теплі. І ми повинні тримати ситуацію під контролем, — відзначив міський голова. – Двічі на день інформувати профільних заступників про показники температурних режимів по закладах. Ми впродовж року слухали про плани тепловиків, належним чином виконували всі фінансові зобов’язання – настав час вашої прямої роботи, яку маєте виконувати якісно.

У віторок, 06 листопада, відбудеться засідання сесії міської ради і керівники теплового господарства Кропивницького звітуватимуть про перебіг опалювального сезону. І міський голова і міська рада мають чітку позицію – у разі найменшої загрози зриву подачі тепла орендним підприємством, буде порушене питання повернення цілісного майнового комплексу до комунальної власності.