У Кропивницькому стартував ІV Міський бізнес-турнір — «Стратегія фірми — 2018»

У Кропивницькому розпочався ІV Міський бізнес-турнір «Стратегія фірми. Кропивницький 2018».

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

За ініціативи начальника управління освіти міської ради Лариси Костенко в обласному центрі було запроваджено бізнес-гру “Стратегія фірми”. Одним із організаторів заходу виступив генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій, кандидат економічних наук, доцент Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Віталій Паздрій.

За інформацією організаторів, учасники бізнес-турніру змагатимуться у наступних лігах: «Учнівська Ліга», «Студентська Ліга», «Ліга наставників» та «Ліга закладів освіти». У турнірі беруть участь учні і вчителі ЗЗСО, студенти і викладачі ЗПТО та вищої освіти.

— Метою запровадження бізнес-симуляції є виявлення і допомога у становленні представників майбутньої економічної та бізнес-еліти, спонукання молоді до чіткого вибору професії, зокрема в економічній сфері, націлення її на ефективне навчання, — зазначила Лариса Костенко. — Участь у трьох перших лігах буде індивідуальною. У Лізі закладів освіти змагатимуться команди шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних закладів, коледжів міста та Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

У боротьбі за першість свого підприємства на ринку бізнес-симуляції ViAL+ учасники поринуть у світ економіки та бізнесу, відчують смак “живої” конкуренції та навчаться досягати високих результатів. Вони зможуть відкрити для себе всі секрети ефективного управління виробничим підприємством.

Лідери відбіркових груп Учнівської, Студентської і Ліги наставників будуть визначені автоматичним комплексним рейтингом програми-симулятора, турніру. Учасники команд закладів освіти пройдуть у фінал, якщо увійдуть у десятку лідерів ліги. Переможці і фіналісти будуть нагороджені призами.