На відновлення аеродрому в Кропивницькому потрібно більше мільярда гривень (Відео)

На відновлення аеродрому у Кропивницькому потрібно більше мільярда гривень.

Про це сказав начальник льотної академії Сергій Неділько під час зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, який вчора вдвідав Кропивницький, йдтеться в сюжеті каналу «Кіровоград».

Начальник льотної академії розповів міністру інфраструктури про літак для навчань пілотів. Зараз він на ремонті. Каже, крім капітального ремонту цього літака, для Льотної академії потрібно придбати ще два навчальних літака. Коштує це все 12 мільйонів гривень. Відновлення аеродрому та злітно-посадкової смуги в аеропорту потребує понад мільярд гривень, каже Сергій Неділько.

Підхід до преси тривав півтори хвилини. Поставити питання міністру журналісти не встигли. Коли відродять аеродром у Кропивницькому та, чи виділять гроші на злітну смугу, ремонт та купівлю двох літаків для навчань пілотів, Володимир Омелян не повідомив.

На відновлення аеродрому у Кропивницькому потрібно більше мільярда гривень.

На відновлення аеродрому у Кропивницькому потрібно більше мільярда гривень. Про це сказав начальник льотної академії Сергій Неділько під час зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, який сьогодні був у Кропивницькому. Начальник льотної академії розповів міністру інфраструктури про літак для навчань пілотів. Зараз він на ремонті. Каже, крім капітального ремонту цього літака, для Льотної академії потрібно придбати ще два навчальних літака. Коштує це все 12 мільйонів гривень. Відновлення аеродрому та злітно-посадкової смуги в аеропорту потребує понад мільярд гривень, каже Сергій Неділько. Потому був підхід до преси. Він тривав півтори хвилини. Поставити питання міністру журналісти не встигли. Коли відродять аеродром у Кропивницькому та, чи виділять гроші на злітну смугу, ремонт та купівлю двох літаків для навчань пілотів, Володимир Омелян не повідомив.

Posted by Канал "Кіровоград" on Saturday, 17 November 2018