До 9-ти і 2-х років ув'язнення засудили чоловіків, які повісили свого товариша по пляшці

За державного обвинувачення Кіровоградської місцевої прокуратури чоловіка, який вбив свого знайомого, засудили до 9 років позбавлення волі, його пособника — до 2-ох років.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі прокуратури області.

В ході судового розгляду встановили, що обвинувачені після сумісного вживання алкогольних напоїв силоміць поклали до багажного відділення автомобіля свого товариша та відвезли його до посадки. В подальшому, один з обвинувачених поїхав за власними справами, а інший перекинув мотузку через гілку та підвісив за шию потерпілого.
Відповідно до висновку судово-медичної експертизи потерпілий помер від механічної асфіксії внаслідок повішання.

Вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Іншого обвинуваченого, який допомагала затягувати потерпілого до багажного відділення автомобіля, визнано винним за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та засуджено до 2-ох років позбавлення волі.