Змагання «Захисник Кіровоградщини – 2018» цьогоріч відкриватиме авіашоу

«Захисник Кіровоградщини – 2018» проходитиме у Федорівці.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Обласний етап національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини» проходитиме із 11 по 12 жовтня у Федорівці Первозванівської сільської ОТГ Кіровоградського району. Також юні учасники змагатимуться на військовому полігоні за межами населеного пункту.

Заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко відзначила, що під час урочистого відкриття відбудеться авіашоу. Центр медико-психологічної реабілітації «КОМПАС» презентуватиме спеціальне обладнання з основ військової медицини.

Цього року учнівська молодь випробовуватиме свої сили і вміння у стрільбі з пневматичної гвинтівки, розбиратиме та збиратиме на швидкість автоматичну зброю, братиме участь у силових вправах на спортивних знаряддях, зокрема, на поперечині, у перетягуванні канату, в естафеті з елементами перекидання (кантування) колеса, а також долатиме туристичні смуги перешкод.

Також, Уляна Соколенко повідомила, що 12 жовтня учасники облансого етапу візьмуть участь у благодійному марафоні від Фортечних валів до площі Героїв Майдану у рамках відзначення Дня Захисника України.

По завершенню марафону відбудеться нагородження переможців цьогорічних змагань «Захисник Кіровоградщини».