У Кропивницькому включать котельні, якщо протягом 3 днів температура буде не вище 8 градусів тепла

Опалювальний сезон 2018/2019 року у Кропивницькому розпочнеться, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме вісім градусів тепла.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні сьогодні, 10 жовтня, повыдомляється на сайті Кропивницької міськради.

У той же час, в загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру опалення буде включене із 26 жовтня, після завершення осіннього канікулярного періоду.

За прийнятим рішенням, ОКВП «Дніпро-Кіровоград» має забезпечити подачу води на теплогенеруючі об’єкти згідно з укладеними угодами на водопостачання та водовідведення.

Комунальне підприємство “Теплоенергетик” та дочірнє підприємство “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”, а також підприємства, у яких знаходяться на балансі відомчі котельні, що обслуговують житло та об’єкти соцкультпобуту, отримали доручення вжити невідкладних заходів щодо своєчасного забезпечення початку опалювального сезону.

А керівники КП “ЖЕО № 1” МРМК”, КП “ЖЕО № 2” МРМК ”, КП “ЖЕО № 3” МРМК ”, КП “ЖЕО № 4” МРМК ” та КП “ЖЕК № 9 МРМК ” повинні забезпечити підготовку до опалювального сезону 2018/2019 року житлових будинків та за її результатами завершити оформлення паспортів та актів готовності будинків до роботи в опалювальний період відповідно до встановлених чинним законодавством форм.