У Кропивницькому продавали масло-фальсифікат під маркою неіснуючого підприємства

До Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області надійшло звернення від споживачки, яка в магазині придбала масло солодковершкове з вмістом жиру 73%, але вдома засумнівалася в його походженні.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у прес-службі Держпродспоживслужби в області.

З метою перевірки зазначеної інформації та встановлення походження харчового продукту спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області разом з представниками Національної поліції провели обстеження магазину, в якому було придбане масло.

Оскільки на упаковці масла місцем розміщення потужності зазначене село Соколівське Кіровоградського району, місцевій сільській раді було направлено лист щодо функціонування підприємства зі схожою назвою — ТОВ «Молочний комбінат «Соколівський».
Згідно з відповіддю Соколівської сільської ради цей суб’єкт господарювання вже декілька років не здійснює діяльності.

На підставі вищевикладеного є всі підстави для висновку про фальсифікацію продукту. Держпродспоживслужба області наголошує: ТОВ «Молочний комбінат Соколоський» не зареєстроване, а ТОВ «Молочний комбінат «Соколівський» припинило свою діяльність. Тож від придбання масла неіснуючих виробників слід утриматися.