Поліцейські Кіровоградщини отримали державні та відомчі відзнаки (ФОТО)

Державні та відомчі відзнаки, заохочення облдержадміністрації, обласної та міської ради, керівництва ГУНП в області правоохоронцям вручив начальник обласного главку поліції Роман Козьяков.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю та забезпечення правопорядку в державі та з нагоди Дня захисника України поліцейських різних підрозділів було заохочено – відзнакою Президента України «За участь в Антитерористичній операції», нагрудним знаком «За безпеку народу», нагрудним знаком «Кращий працівник МВС України», нагрудним знаком «За відзнаку в службі», Подяками облдержадміністрації та облради, Грамотою міської ради та виконавчого комітету, Подякою начальника ГУНП в області.

Поліцейські-гравці відомчої футбольної команди за участь у змаганнях на Кубок Міністра внутрішніх справ України та зайняте 3-тє місце у турнірі отримали Подяки начальника ГУНП в Кіровоградській області.

Також були заохочені учасники музичного гурту відомчої Профспілки «Офіцери» за підвищення іміджу та довіри населення до Національної поліції України та поширення культури і мистецтва серед поліцейських.