На реалізацію нового проекту Долинського підприємства виділять 400 тисяч гривень

На засіданні Наглядової ради Регіонального фонду підтримки підприємництва в області розглянули заявки щодо надання фінансової допомоги підприємцям на реалізацію бізнес-проектів.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Після обговорення вирішили дати фінансову допомогу на зворотній основі у розмірі 400 тисяч гривень з Регіонального фонду підтримки підприємництва на реалізацію проекту підприємству споживчої кооперації «Долина – СТ» (місто Долинська).

Проект передбачає організацію виробництва заморожених борошняних напівфабрикатів та переробку плодово-овочевої продукції із застосуванням сучасних технологій.

Підприємство успішно працює у Долинській уже 8 років, основний напрям діяльності – торгівля. Продукція, лінії з виготовлення якої заплановано відкрити, матиме ринок збуту, оскільки користується попитом у жителів району і міста, але не виготовляється на місцевому рівні. Сировину для переробки постачатимуть сільгосптоваровиробники району.

Для реалізації проекту ПСК «Долина – СТ» планує закупити сучасне обладнання – тістоміс, морозильні камери, шаткувальну машину, м’ясорубку промислову та машини для формування напівфабрикатів, пакування і етикування готової продукції. Проект вже має фінансову підтримку з міського та районного бюджетів у сумі 110 тисяч гривень, заплановано залучити 500 тисяч гривень власних коштів підприємства.