На Кіровоградщині збудують ще 11 міні-футбольних полів зі штучним покриттям

????????????????????????????????????

Минулого тижня на Кіровоградщині відкрили дванадцяте міні-футбольне поле зі штучним покриттям, яким було завершено перший етап будівництва таких об’єктів.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Уряд виділив для області додаткові кошти на ще 11 міні-полів, тому невдовзі розпочнеться другий етап будівництва. Про це йшла мова на щопонеділковій апаратній нараді голови ОДА Сергія Кузьменка.

«Наказ Мінрегіону є, документи оформлені. Цього тижня розпочинаємо будівництво», – зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.
Посадовець зауважив, що в Олександрії і Новгородці, а також у Компаніївській, Приютівській і Новоукраїнській ОТГ проблем немає – передано відповідні пакети документів і проведено співфінансування. «Є питання по шести інших територіях. Прошу відповідальних осіб у містах Кропивницький і Знам'янка, у Голованівському, Петрівському та Світловодському районах і в Маловисківській ОТГ невідкладно передати пакети документів до облдержадміністрації. Лише тоді можна буде розпочати будівельні роботи», – наголосив перший заступник голови ОДА.

Орієнтовний термін будівництва міні-футбольного поля – до 4 тижнів. Проектно-кошторисна документація і усі необхідні дозволи є, алгоритм робіт на таких об’єктах в області вже напрацьований. «Прошу керівників зазначених територій долучитися до організації процесу будівництва», – зазначив Сергій Коваленко.