У листопаді у Кіровограді відкриють оновлену бібліотеку-філії № 21

Заступник міського голови Наталія Дзюба разом із начальником відділу культури Анною Назарець та директором центральної бібліотечної системи Світланою Тимків проінспектували хід виконання ремонтних робіт у бібліотеці-філії №21.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

— Ця книгозбірня переїхала у нове приміщення із загальноосвітньої школи № 29. Управління власності міської ради надало у користування необхідні для бібліотеки зали в будинку по вулиці, Кременчуцькій, 21, що на Балашівці. Проте вони перебували у вкрай занедбаному стані і потребували негайного ремонту, — відзначила Анна Назарець.

За кошти міського бюджету, виділені на галузь культури, будівельники виконали відновлювальні роботи: поклали нову плитку на підлогу, замінили старі дерев'яні вікна на нові склопакети, відновили теплопостачання, поставили нові ефективні радіатори, встелили лінолеум, пофарбували стіни, відреставрували центральний вхід, закупили нові меблі. Працівники закладу теж докладають рук і чимало зусиль, аби затишно обладнати своє нове приміщення. Наразі роботи продовжуються.

Окрім користування фондами бібліотеки, відвідувачі матимуть можливість працювати за новими комп’ютерами, а мами зможуть залишати своїх діток в нових інтерактивних зонах.

— Відкриття оновленої бібліотеки-філії № 21 планується приурочити до Дня працівників культури, на початку листопада, — повідомила Наталія Дзюба.