У Кіровограді навчатимуть як правильно вести готельний та ресторанний бізнес

Галузева сесія «Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» відбудеться у Кропивницькому 28 вересня.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Захід, підготовлений міською радою спільно із Клубом рестораторів міста, пройде у рамках ділової програми Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2018».

Метою форуму, повідомили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради, є об'єднання професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу міста, області та України для обміну знаннями та досвідом.

Учасники заходу дізнаються про сучасні тенденції та креативні новинки готельно-ресторанної галузі, шляхи підвищення ефективності закладу, матимуть змогу обмінятися практичним досвідом, отримати об'єктивний аналіз ринку та ексклюзивну експертну інформацію з перших вуст, знайти потенційних бізнес-партнерів, провести попередні переговори, отримати консультації експертів, встановити нові ділові контакти.

Отриманий досвід дозволить у подальшому покращити наявну інфраструктуру, збільшити потік туристів та вдосконалити професійні здібності людей, які хочуть розвиватися у даному напрямку.

Теоретичну частину форуму буде доповнено дегустацією та майстер-класами провідних ресторанів, кафе міста, а також міні-виставкою рішень для готельного та ресторанного бізнесу, що стане ефективним майданчиком для ділових комунікацій.

Захід орієнтований на готельєрів та рестораторів, власників і топ-менеджерів закладів громадського харчування та готелів, студентів профільних навчальних закладів та журналістів, соціальних підприємців і громадських діячів, представників влади та місцевого самоврядування, зацікавлених у залученні інвестицій.

Форум відбудеться за адресою: м. Кропивницький, вул. Мурманська, 8 (на другому поверсі будівлі «Агро-Експо», у конференц-залі – вхід через перший поверх основної будівлі).

Захід є відкритим, участь безкоштовна.

Попередня реєстрація на офіційному сайті Міської ради міста Кропивницького за посиланням: goo.gl/JEMCbn

Початок реєстрації, видачі роздаткових матеріалів та презентація учасників у холі – о 13.00, початок форуму о 14.00 годині (завершення – о 16.00).