На Кіровоградщині поліцейські складають іспити на рівень службової підготовленості (ФОТО)

Поліцейські складають заліки зі службової підготовленості за підсумками 2018 навчального року.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Згідно з графіком, складання заліків розпочали працівники структурних підрозділів Головного управління Нацполіції області.

Насамперед, проводиться перевірка рівня теоретичних знань поліцейських, що включає в себе тестування з вогневої, функціональної, загальнопрофільної і тактичної підготовок.

За результатами вирішення тестових завдань та пройшовши відповідний інструктаж, поліцейські виконують нормативи з вогневої підготовки, а саме – неповного розбирання/збирання пістолета Макарова та виконують практичну вправу зі стрільби у тирі.

Останнім етапом заліків є перевірка рівня фізичної підготовленості, під час якої поліцейські проходять випробування із загальнофізичної підготовки, яка включає виконання комплексної силової вправи, складають нормативи із бігу на дистанціях 100 і 1000 метрів, а також демонструють особисті вміння по виконанню прийомів тактики самозахисту.

Найближчим часом відповідні перевірки розпочнуться і для особового складу територіальних відділів та відділень поліції області.