На День міста у Кіровограді перекриють рух транспорту на окремих вулицях

У зв’язку з проведенням святкових заходів з нагоди відзначення 264-ї річниці заснування Кіровограда рух транспорту на деяких вулицях обласного центру 15 вересня 2018 року буде тимчасово перекритий, відповідно до затвердженої Програми святкування.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Зокрема, як повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун під час прес-конференції сьогодні, 07 вересня, будуть закриті для проїзду:

вулиця Кавалерійська, на відрізку від вулиці Віктора Чміленка до вулиці Євгена Чикаленка із 06.00 до 20.00;

вулиця Дворцова, на відрізку від вулиці Юрія Олефіренка до вулиці Кавалерійської, із 06.00 до 16.00;

вулиця Велика Перспективна, на відрізку від вулиці Шевченка до вулиці Преображенської, із 09.00 до 22.30.

Також для організації та проведення святкової ходи представників трудових колективів районів міста буде тимчасово перекритий рух транспорту по вулиці Великій Перспективній на ділянці від Соборної площі до готелю «Турист» із 09.00 (початок ходи о 09.30).

На час урочистої ходи хореографічних колективів та агротехніки магістральними вулицям Кропивницького буде зупинений рух транспорту руху транспорту із 12.30 до завершення ходи по вулиці Великій Перспективній від Соборної площі до Студентського бульвару. А від 13.00 колони учасників ходи супроводжуватиме спецавтотранспорт патрульної поліції по вулицях Великій Перспективній, Преображенській до площі Богдана Хмельницького.

Вулиця Велика Перспективна буде перекрита також о 17.00 на відрізку від вулиці Преображенської до вулиці Гоголя, де відбуватиметься автовиставка тюнінгу та звуку.

Одне перекриття руху транспорту буде здійснено і в період підготовки до святкування. Так, для організації та проведення концертної програми на площі Героїв Майдану здійснюватиметься монтаж сцени. У зв’язку з необхідністю розвантаження конструкції та безперешкодного підключення її до мереж електропостачання рух транспорту із 10.00 14 вересня по 16 вересня 2018 року по вул. Віктора Чміленка на відрізку від вулиці Великої Перспективної до вулиці В’ячеслава Чорновола буде зупинений.