До Дня рятувальника надзвичайники отримали державні нагороди та відзнаки області (ФОТО)

Сьогодні в управлінні ДСНС України в області відбулись урочисті заходи до Дня рятувальника.

Про це повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.

Керівництво та особовий склад управління привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова облради Олександр Чорноіваненко, голова міської ради Андрій Райкович, народні депутати України Костянтин Яриніч та Олександр Горбунов.

— На ваше тверде плече розраховує кожний. Номер телефону 101 люди набирають у будь-якій надзвичайній ситуації, за будь-яких проблем. Завдяки вашому професіоналізму врятованотисячі жителів області та України, — зазначив Сергій Кузьменко.

Він подякував надзвичайникам запрофесіоналізм та активну участь у розмінуванні місцевості та будівництві інженерних спорудна Сході України – тут працювали більше 100 рятівників області.

Разом із головою обласної ради, Сергій Кузьменко вручив кращим рятувальникам державні нагороди та відзнаки обласної влади.

— Ми пишаємось вами та готові підтримати.Проект змін до обласного бюджету передбачає видатки на покращення матеріального забезпечення особового складу управління ДСНС України в області. Вже ближчої сесії він буде винесений на розгляд депутатів обласної ради, — підкреслив голова облдержадміністрації.