Аброськін запевнив маму зниклої у Суботцях дівчинки, що пошуки дити тривають

В’ячеслав Аброськін поінформував маму Діани Хріненко про роботу поліцейських щодо встановлення обставин зникнення дитини.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у ВК поліції Кіровоградської області.

Сьогодні, 15 вересня, перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін прибув до Кіровоградської області з робочим візитом. Метою приїзду є проведення наради щодо результатів роботи поліції з пошуків зниклої неповнолітньої.

Перед початком наради В’ячеслав Аброськін разом із керівником поліції області Романом Козьяковим зустрівся з мамою Діани Хріненко. Вона звернулася з проханням продовжувати перевірку, не припиняти пошуки.

В’ячеслав Аброськін ознайомив жінку з ходом слідства та запевнив, що поліцейські надалі працюють для встановлення обставин зникнення дитини. Заходи з пошуку неповнолітньої будуть продовжуватися.

«Поліцейські проводять як пошукові, так і оперативні заходи, спрямовані на встановлення обставин пригоди. Робота буде проводитися до логічного завершення – встановлення місцезнаходження Діани Хріненко», — зауважив перший заступник Голови Нацполіції України.

Нагадаємо, раніше В’ячеслав Аброськін провів нараду з працівниками поліції Кіровоградської області щодо розшуку безвісти зниклої 17-річної Діани Хріненко.