У Новгородці жінка зарізала пенсіонерку і підпалила її хату (ФОТО)

На Кіровоградщині поліцейські протягом кількох годин затримали особу, яку підозрюють у вбивстві.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Повідомлення про пригоду надійшло за спецлінією 102 до Новгородківського відділення поліції 10 серпня близько 8-ї години ранку. У власному помешканні знайшли тіло 71-річної пенсіонерки з ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку ГУНП в області та інспектор-кінолог зі службовою собакою.

«В результаті проведених заходів працівниками групи реагування патрульної поліції Новгородківського відділення було встановлено особу підозрюваної. Нею виявилася 36-річна місцева жителька, раніше судима за вчинення тяжкого злочину.  За даними правоохоронців жінка нанесла потерпілій ножові поранення, а потім підпалила будинок. Від місця пригоди «слід» підозрюваної також взяла службова вівчарка, яка так само привела кінолога до підозрюваної.

Поліцейські затримали особу в порядку статті 208 КПК України» — розповів начальник Новгороківського відділення поліції Віталій Осієвський.

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк  від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.