На «День першокласника» у Кіровограді роздавали ранці зі шкільним приладдям

Сьогодні, 29 серпня, на площі перед міською радою з нагоди Дня знань для першачків з багатодітних родин, із сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників антитерористичної операції управління молоді та спорту організувало святкову програму “День першокласника”.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

Свято розпочалось із розважальної програми для дітей, яку підготували і провели аніматори з “Центру розвитку людини та сім’ї “Сонячний зайчик”. Після веселих ігор і розваг до першокласників із привітаннями звернулися міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

Після привітань міський голова разом із секретарем міської ради вручили 46-ти «первачкам» новенькі портфелі та шкільне приладдя. А ще 14 багатодітних сімей, дітки в яких продовжать навчання у позашкільних гуртках та секціях, і які прагнуть бути спортивними, ерудованими та кмітливими, отримали все необхідне для занять від міської влади.

Ще один першовересневий сюрприз чекав на вихованця дитячого будинку сімейного типу Діордіц — Андрійка Коваленка із селища Нового, де дружна родина живе нещодавно. Під час входин міський голова Андрій Райкович пообіцяв Андрійку за відмінне навчання на перше вересня подарувати новенький планшет, і сьогодні він його отримав.

На завершення свята для усіх учасників свята Софійка Михайленко виконала пісню “Здраствуй, школо, рідна школа!”, після чого всі дітки отримали солодкі подарунки — смачне морозиво.