У Новогродківському районі службовий пес затримав грабіжника (ФОТО)

Службова вівчарка привела поліцейських до будинку злодія.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СК поліції Кіровоградської області.

Викрадені з магазину харчі, алкоголь і тютюнові вироби чоловік сховав за місцем проживання, але скористатися ними не встиг.

Зловмисника працівники поліції викрили по «гарячих слідах» із допомогою службового собаки.

До Новгородківського відділення поліції з повідомленням про злочин звернулася мешканка одного з сіл. Із приміщення магазину, розташованого на території домоволодіння жінки, було скоєно крадіжку.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події. До пошуків зловмисника також було залучено фахівця кінологічного центру поліції області Сергія Ваку разом із службовим собакою.

Вівчарка Джессі взяла біля магазину пошуковий слід та привела поліцейських до місця проживання чоловіка, який і виявився крадієм.

Як з`ясувалося, раніше він уже потрапляв у поле зору правоохоронців та був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Нині 25-річний житель села, який ніде не працює, вирішив «поживитися» за чужий рахунок. Уночі злодій пошкодив скло у вікні магазину, проник до приміщення і виніс товари.

Поліцейські вилучили викрадені продукти харчування, алкогольні напої та тютюнові вироби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено позбавленням волі на строк від трьох років до шести років.