У Кіровограді відремонтували вісім тисяч квадратних метрів доріг

У Кіровограді вже відремонтували понад 8 тисяч квадратних метрів дорожнього покриття.

Таку інформацію сьогодні, 3 липня, під час прес-конференції у міській раді озвучив начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко, повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

За його словами у 2018 році на проведення капітального ремонту доріг у міському бюджеті передбачили кошти у сумі 34 млн 476 тисяч грн, на проведення поточного ремонту — 17 млн 461 тисяч грн.

Станом на сьогодні роботи з капітального відновлення дорожнього покриття продовжуються по двох об’єктах незавершеного будівництва 2017 року: по вулиці Преображенській, від вулиці Арсенія Тарковського до площі Богдана Хмельницького, де на даний час проводиться укладання тротуарної плитки, та по Верхній Пермській — встановлюються бордюри, виконується облаштування основи під асфальтування.

Також Віктор Кухаренко зазначив, що по двох об’єктах незавершеного будівництва 2017 року — дорога по провулку Маріупольському, по вулиці Квітковій та Авіаційній, на даний час проводиться коригування обсягів та вартості робіт, після чого роботи на об’єктах буде продовжено. А до кінця ремонтно-будівельного періоду буде завершено капітальний ремонт ще двох доріг: по вулиці Курортній (від вул. Яновського до вул. Рум'янцева) та по Рум’янцева (від вул. Курортної до вул. Глинки).

— Вже проведено тендерні закупівлі та визначено замовників, з якими планується провести укладання договорів на ремонт доріг по вулицях Кропивницького та Братиславській, — повідомив керівник ГУ ЖКГ. — Також розпочато капітальний ремонт дороги по вулиці Короленка, де на даний час проводиться демонтаж та монтаж дорожніх бордюрів.

Поточний ремонт доріг в обласному центрі завершено по вулицях Ялтинській, Генерала Родимцева, Євгена Чикаленка, Євгена Тельнова, Степняка-Кравчинського, Комарова, Курганну, Ганни Дмитрян, по проспекту Університетському, а також тендерних об’єктах: Студентському бульвару та провулку Василівському. Ведуться роботи по вулиці В′ячеслава Чорновола і вже розпочато роботи по вулиці Сиваській з переходом на Севастопольську.

За інформацією Віктора Кухаренка, капітальний ремонт тротуарів завершено по вулиці Бобринецький шлях, від вул. Нижньої П′ятихатської до пров. Маріупольського – на суму 612 тисяч грн, загальною площею 924 м2. Ще ведуться роботи по вул. Андрія Матвієнка, виготовлено проектно-кошторисну документацію та проводиться експертиза по вулицях Волкова та Комарова (від вул. Межовий бульвар до вул. Соборної).