Курсанти Льотної академії виграли конкурс «Авіатор» та відвідали Великобританію (ФОТО)

З 16 по 22 липня у передмісті Лондона проходила найбільша у світі авіавиставка Farnborough Airshow 2018, у якій взяли участь курсанти Льотної академії.

Цьогоріч у форум відвідали понад 1 500 експонентів зі ста країн світу, інформують Новини Кіровоградщини.

Виставку відвідали близько 150 000 любителів авіації. Серед них — і студенти з України. Це сто переможців всеукраїнського конкурсу «Авіатор». До числа переможців увійшли 11 курсантів Льотної академії.

Ексклюзивно для молодих українських фахівців представники гігантів світового і вітчизняного авіапрому проводять екскурсії та майстер-класи, знайомлять з новинками і останніми розробками авіакосмічної сфери, дають можливість активної і цілеспрямованої молоді відчути себе частиною світу авіації.

«Мало хто з студентів може дозволити собі відвідувати європейські авіафоруми. А завдяки Фонду та його освітньому конкурсу у простих українських хлопців і дівчат є шанс відвідати кращі заходи в сфері авіації, побачити новинки, завести корисні знайомства, перейняти досвід», — поділився враженнями переможець конкурсу «Авіатор 2018», курсант Льотної академії НАУ Артем Лелеко.

Сто юних авіаторів також погуляли столицею Великобританії і весело провели час в кращому парку розваг Європи — ThorpePark.