Кошти на будівництво дороги на вулиці Тютюшкіна можуть перевести на інший об’єкт

На вулиці Тютюшкіна відбулась третя зустріч заступника міського голови Олександра Мосіна з жителями.

Зустрілися, щоб переміряти і зіставити реальні відстані між будинками та дорогами з тими, які зазначені у проекті, повідомила Новини Кіровоградщини прес-служба міськради.

На зустріч запросили представників управління житлово-комунального господарства, підрядного підприємства та проектантів.

На початку зустрічі місцеві жителі передали заступнику очільника міста підписи, якими вони засвідчують своє небажання будівництвана їхній вулиці дороги шириною 7 метрів, проте вони погоджуються на ширину у 6 метрів.

— Ми приїхали сьогодні разом із фахівцями, щоб переміряти ту територію, де найбільше було питань. Тут немає ніякої політики, тут тільки фахівці, — наголосив Олександр Мосін. — Коли ми відкриємо вулицю – будуть прибрані всі хащі, з’явиться зовнішнє освітлення, газонна частина, викладені плиткою тротуари та під’їзди до будинків, ви подивитесь на вулицю зовсім по-іншому.

Разом із тим профільний заступник зауважив, що якщо жителі протестуватимуть і надалі, депутати можуть проголосувати за рішення перевести кошти на будівництво дороги на іншу вулицю.