«Дніпро-Кіровоград» шукає нового постачальника рідкого хлору

У зв’язку із зупинкою діяльності підприємства «Дніпро-Азот» (єдиний виробник рідкого хлору, що використовують водоканали для знезараження питної води), фахівці «Дніпро-Кіровоград» розпочали роботу з визначення альтернативних джерел постачання рідкого хлору, зокрема і закордонних.

Про це під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив в.о. генерального директора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» Олександр Головченко, інформують Новини Кіровоградщини.

«На сьогодні є єдина комерційна пропозиція від ТОВ „Хлортехвод“ м. Кременчук. Якщо розпочати перемовини на укладення договору-постачання з цим підприємством або з іншим учасником укладення договору, постачання хлору на „Дніпро-Кіровоград“ можливе не раніше 24 липня», — пояснив керівник підприємства.

У разі, якщо запасів дезінфекційного засобу підприємства не вистачить до вказаної дати, воно буде вимушене здійснювати подачу технічної (необробленої хлором) води, про що споживачів попередять заздалегідь.