«Відбитки часопростору» Андрія Надєждіна презентували у Кіровограді (ФОТО)

У Кіровограді, в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна відкрилася персональна виставка творів відомого українського митця заслуженого художника України Андрія Надєждіна «Відбитки часопростору», присвячена 55-річчю від дня його народження.

Про це повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

В експозиції виставки «Відбитки часопростору» представлено понад 50 творів періоду 1980-х — 2018 рр. з художніх серій: «Метаморфози сучасності», «Карнавали життя», «Птахи», «З життя ангелів», «Ангелів кулі не минають», а також натурні зарисовки із серій: «Канів», «Седнів», «Крим», «На Азові», «Хорватська подорож», «Моє місто».

Як зазначає сам митець: — «Я є представником українського романтичного символізму нової хвилі».

Надєждін Андрій Михайлович народився 19 червня 1963 року у Запоріжжі. Закінчив Дніпропетровське державне художнє училище ім. Є.В.Вучетича. Член Національної Спілки художників України (1990). Лауреат обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна в номінаціях «Новітні спрямування» (2008) та «Мистецтвознавство та історія мистецтв» (2010). У 2009 році був представлений на Міській Дошці пошани в номінації «Кращий діяч мистецтв». У 2013 році удостоєний почесного звання «Заслужений художник України».