У Кіровограді нагородили переможців міського конкурсу «Молода людина року»

Сьогодні, 23 червня, міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов вручили переможцям кубки і дипломи лауреатів.

Міський конкурс «Молода людина року» в обласному центрі проводиться вже втретє, повідомляється на сайті Кропивницької міськради.

У номінації «Молодий захисник України» за мужність і відвагу, виявлені у захисті державних інтересів і територіальної цілісності України дипломом міського конкурсу “Молода людина року” нагороджено командира окремої розвідувальної роти молодшого сержанта Євгена Близнюка.

За особисту мужність та високий духовний і фізичний потенціал диплом міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Сила духу» вручено сержанту Збройних Сил України, учаснику відбору змагань “Ігри Нескорених” Василю Петринку.

Переможцем міського конкурсу в номінації «Молодий науковець року» визнано доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Анастасію Мельник

За високі професійні досягнення, особистий внесок у розвиток підприємства диплому міського конкурсу в номінації «Молодий працівник промислової галузі» удостоєний головний технолог виробництва морозива підприємства “Фірма «Ласка»” Сергій Качін.

У номінації «Молодий підприємець року» відзначили керівника мережі магазинів «Карамелька» Тетяну Доценко.

Переможцем міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Відкриття року в галузі фізичної культури і спорту» став кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики Олег Дорощук.

Дипломом міського конкурсу “Молода людина року” в номінації «Відкриття року в галузі культури і мистецтва» нагороджено викладача співу музичного коледжу, соліста обласної філармонії Олександра Безая.